Casa 217

Radhuset nr 217 ligger i första husraden mot havet och gräsmattan slutar i strandlinjen. Huset är på 84 kvadratmeter och  består av 3 våningar. De två översta våningarna har varsin balkong och den nedersta en stenlagd uteplats med takvalv för skugga.

Markplan

Bottenvåningen har en öppen planlösning med soffgrupp och tv, matsalsplats samt en bardisk i svart granit som delar av vardagsrummet från köket.

Det nyrenoverade köket är fullutrustat med spishäll, ugn, mikrovågsugn, diskmaskin, kyl/frys samt tvättmaskin.

På uteplatsen finns trädgårdsmöbler, solsängar och en grill.

Andra våningen

Andra vången har två sovrum samt ett helkaklat badrum med badkar och toalett. Det ena sovrummet har en 140 cm dubbelsäng och det andra sovrummet en 160 cm dubbelsäng och utgång till balkongen genom skjutdörrar i glas. Här vaknar Ni upp med en soluppgång från en obruten horisont över Medelhavet.

Tredje våningen

Tredje våningen består av ett större sovrum med dubbelsäng samt ett eget helkaklat badrum med badkarl och toalett. Även här kommer Ni ut till Er balkong via skjutdörrar i glas och en underbar vy över stranden, havet och Afrikas kustlinje i fjärran.

Allmänt

Huset är utrustat med de vanliga hushållsapparaterna och hemelektroniken för att livet skall vara enkelt och bekvämt på semestern. Tv, dvd, strykjärn, mikrovågsugn, kaffekokare, brödrost, diskmaskin och tvättmaskin.


Notice: compact(): Undefined variable: limits in /www/webvol20/wa/fwpzn7pcsvt8hlm/paradisstranden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853

Notice: compact(): Undefined variable: groupby in /www/webvol20/wa/fwpzn7pcsvt8hlm/paradisstranden.se/public_html/wp-includes/class-wp-comment-query.php on line 853